Hyra tjänstebil men välja egen bilinredning

System Edström

Vanligtvis är frågan om du ska köpa eller leasa dina tjänstebilar. Nu har det blivit vanliga att börja hyra tjänstebilar under kortare perioder. Att hyra dina servicebilar för leveranser har aldrig varit ett smart val ekonomiskt. Dina bilar kräver individuellt anpassad bilinredning och ofta behöver du dem under längre perioder. Problemet är att företag behöver då skaffa bilar nog för att klara de största topparna i användning. Om ditt företag kräver 30 tjänstebilar under en 4 veckors period men klara sig med 10 bilar under resten av året är det ineffektivt.

Ny bilinredning

Nyutvecklade bilinredningssystem har gjort det möjligt för uthyrningsföretag att snabbt och lätt anpassa bilinredningen till kundernas behov. Det är därför nu möjligt att hyra fler tjänstebilar hos biluthyrningar som är anpassade för just era behov. Ett exempel på de nyaste systemen är från System Edström. De är designade för att vara smidiga att använda och högt konfigurerbara och individuellt anpassande till behov. Det gör att du som konsument slipper de stora underhållskostnaderna av att äga många bilar och fortfarande kan behålla den praktiska fördelen av att använda tjänstebilar.

Om du är intresserad av denna servicen rekommenderar vi dig att ta kontakt med närmaste biluthyrning och förfråga om tjänsten. Även om de inte har det så är ökat förfrågan om hyrbilar en faktor som gör att fler biluthyrningar börjar använda bilinrednings systemen. Den nuvarande nackdelen med biluthyrning av tjänstebilar är att utbudet av bilmodeller blir mer begränsat. Det är dock en nackdel som vi förväntar oss kommer minska när fler företag börjar hyra bilar. En ökad förfrågan efter hyrbilar gör att det blir ekonomiskt sunt för biluthyrning att erbjuda ett större sortiment.

Har du och ditt företag börjat använda anpassad bilinredning via biluthyrningar? Dela gärna din erfarenhet med oss.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *